Opleiding

Professionele opleidingen voor installateurs van glasvezelnetwerken

6x glasvezel opleiding

6X International geeft vakkundig advies bij de aankoop van alle soorten glasvezelproducten voor uw glasvezelnetwerk. Onze service richt zich ook op uw medewerkers, zodat zij snel, correct en comfortabel kunnen werken.

Ons expertenteam geeft opleidingen en demonstraties over:

  • de afmontage van kabels
  • het lassen van vezels
  • het blazen van vezelbundels
  • de installatie en afmontage van datakabels
  • het gebruik van meet- en testapparatuur
  • het testen en de oplevering van het netwerk

Praktisch of theoretisch, bij ons of bij u, altijd op maat van uw medewerkers. Met de nieuwste materialen en meetapparatuur.

Meer info over een opleiding? Contacteer ons.

Modern uitgerust demonstratiecentrum 

6X International beschikt over een state of the art opleidingscentrum in Lier, uitgerust met de modernste technologieën. Hier ontvangen we uw medewerkers en verzorgen we opleidingen op maat. 

Het opleidingsaanbod is divers: blazen of lassen van glasvezel, het uitvoeren van metingen, het gebruik van testapparatuur. Zowel theoretische seminaries als hands-on trainingen behoren tot de mogelijkheden. 

Voor nieuwe toepassingen werken we nauw samen met onze leveranciers

Trainingen op maat

Het uitgangspunt van onze opleidingen? De expertise van uw medewerkers! Onze specialisten stemmen hun trainingen af op de opleidingsbehoeften en het kennisniveau van uw vakmensen. 

Noodgeval? Bijstand ter plaatse

6X International is consultant en distributeur van glasvezelproducten. We installeren zelf geen glasvezelnetwerken. Mocht er op de werf toch nood zijn aan informatie of gespecialiseerde ondersteuning, dan komen onze medewerkers ter plaatse om een gepaste oplossing uit te werken. 

Contacteer ons voor vragen rond onze opleidingen.